Uw levensmiddelen perfect op temperatuur vervoerd en
precies op tijd geleverd binnen heel Europa.

Voor elk transport met levensmiddelen binnen Europa staan wij voor u klaar. U kunt erop rekenen dat uw vracht perfect op temperatuur wordt vervoerd. Al onze bussen verzorgen transporten van -20 graden tot +25 graden. Al onze bussen zijn voorzien van scheidingswand en een dubbele verdamper. Hierdoor is het mogelijk om tot 3 verschillende temperaturen in te stellen per rit. Hiermee wordt uw bevroren, gekoelde of verwarmde vracht in dezelfde rit vervoerd naar iedere plek in Europa.

Wij bieden een goedkopere levering bij zendingen tot 12 europallets, 7 blokpallets of 20 rolcontainers. Wij leveren in alle Europese (binnen)steden, ook op moeilijk bereikbare locaties en ook bij particuliere adressen. Wij leveren op het door u gewenste tijdstip en hebben een 24/7 service. Wilt u meer informatie of de verschillende mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op! Onze transportmedewerkers beantwoorden uw vraag graag.

3 verschillende temperaturen mogelijk tijdens 1 transport

Binnen een uur zijn wij onderweg naar uw spoedzending 

Bij Van Thiel Transport zijn we elke dag bezig om uw zending nog sneller te vervoeren. Wij staan altijd voor u klaar: 24u per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar.  Bij ons is spoed ook echt spoed.  We garanderen dat wij binnen een uur op weg zijn naar uw spoedzending.

Bevoorrading van winkels

Heeft u een zending voor een winkel in Nederland of Europa met bijvoorbeeld diepvries of gekoelde levensmiddelen? Wij kunnen uw winkel wekelijks, maandelijks of een aantal keer per week voorzien van vries- en versproducten. Is de locatie midden in een een grote Europese stad? Dit is voor ons geen probleem. Onze bussen kunnen ook moeilijk bereikbare locaties bereiken. Daarbij is een levering in een grote stad sneller met een bus, dan met een vrachtwagen.

Bevoorrading van superjachten

Heeft u klanten met een superjacht of bent u zelf eigenaar van een superjacht? Wij kunnen in heel Europa superjachten bevoorraden. Met onze bussen vervoeren wij uw zendingen snel en efficiënt naar uw jacht. Wij bieden een goedkopere levering bij zendingen tot 12 europallets, 7 blokpallets of 20 rolcontainers.

Levensmiddelen transport

Wilt u uw levensmiddelen perfect op temperatuur en precies op tijd leveren in Europa? Wij staan voor u klaar! Al onze bussen verzorgen transporten van -20 graden tot +25 graden. Er zijn 3 verschillende temperaturen tijdens één transport mogelijk. Hiermee wordt uw bevroren, gekoelde of verwarmde zending in dezelfde rit vervoerd naar iedere locatie in Europa.

Webwinkel transport

Heeft u een webwinkel en transport nodig om bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks uw orders uit te leveren? Onze transportbussen rijden door heel Europa om het pakket bij uw klant te bezorgen. Ons transport maken we zo efficiënt mogelijk door de routes optimaal te plannen en vrijwel nooit om te laden. Zo heeft uw (particuliere) klant zijn bestelling zo snel mogelijk in huis. Wij kunnen u voordelig transport bieden. Het tarief is afhankelijk van het aantal adressen, binnen bijvoorbeeld de Benelux.

Spoed heel Europa

Heeft u een zending die tijdgevoelig is en met spoed verzonden moet worden? Een spoedzending geeft vaak de nodige stress. Wij willen deze zorg bij u uit handen nemen. Onze chauffeurs kunnen binnen een uur onderweg zijn naar uw zending. Wij rijden door heel Europa en zorgen dat uw zending veilig en zo snel mogelijk wordt overgebracht.

MAAK EENS KENNIS MET ONS!

In 95% van de gevallen, zijn wij sneller en goedkoper.

Neem contact met ons op