Goederenvervoer naar warehouses van e-commerce bedrijven door heel Europa

Hebt u goederen te vervoeren naar de warehouses van e-commerce bedrijven zoals Amazon, Bol.com, C-discount, Coolblue, Zalando of Zooplus? Sinds 2017 heeft Van Thiel Transport een nauwe samenwerking met deze ecommerce bedrijven. Hierdoor hebben we uitgebreide kennis van alle logistieke processen van elk bedrijf. We garanderen dat alle zendingen efficiënt en probleemloos worden aangeleverd. 

Geen stress of zorgen meer over het aanleveren van uw goederen? Van Thiel Transport kan het gehele transportproces voor u uit handen nemen, van routeplanning tot douaneafhandelingen. Ook kunnen we uw containers laten ophalen uit China. We houden u proactief op de hoogte, zodat u precies weet waar uw zending is en zorgen ervoor dat deze op tijd bij het juiste warehouse aankomt.

Van Thiel Transport: specialist voor transport naar warehouses van e-commerce bedrijven

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw goederen probleemloos worden geaccepteerd door een warehouse van Zooplus, Coolblue, bol.com, Zalando of Amazon? Elk bedrijf heeft meerdere warehouses in Europa die specifieke eisen en wensen hebben voor de goederen worden geaccepteerd. Van Thiel Transport is specialist op het gebied van transport voor de e-commerce sector en kent alle wensen en eisen van elk warehouses in heel Europa. Wij handelen graag de aanlevering en het transport voor u af, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de acceptatie van uw zending. 

Zendingen naar warehouses verzenden

Flexibiliteit is van groot belang bij het vervoer van goederen voor e-commerce bedrijven. Daarom biedt Van Thiel Transport verschillende transportoplossingen aan die aansluiten bij uw specifieke behoefte. U kunt voor elk soort vervoer bij ons terecht: van kleine pakketten tot grote zendingen. We zorgen voor een passende transportoplossing die efficiënt en kosteneffectief is. 

Voordelig tarief voor zendingen naar warehouses van e-commerce bedrijven in Europa 

Naast flexibiliteit is het tarief een belangrijke factor in een keuze voor een transportpartner. Wij streven er altijd naar om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Vanwege onze samenwerking met Zooplus, Coolblue, bol.com, Zalando en Amazon sinds 2017 kunnen wij onze diensten tegen een aantrekkelijke tarieven aanbieden. Onze deskundige medewerkers vertellen u hier graag meer over. 

Regelgeving van internationaal transport 

Internationaal transport kent verschillende wettelijke vereisten en procedures. Ons deskundige team kent deze als geen ander en zorgt ervoor dat uw transport zonder problemen verloopt.  Van Thiel Transport B.V. is de ideale keuze voor het transport naar de warehouses van ecommerce bedrijven door heel Europa. Met onze uitgebreide kennis, efficiënte en probleemloze leveringen, flexibele transportoplossingen, competitieve tarieven en uitstekende klantenservice, kunt u erop vertrouwen dat uw goederen in goede handen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw transportbehoeften kunnen vervullen.

Probleemloos uw goederen aanleveren bij warehouses door heel Europa? 

We vertellen u graag meer over onze flexibele transportoplossingen, efficiënte aanlevering en voordelige tarieven.

Uw wegtransport of gehele logistiek gerust uit handen geven?

Neem nu contact op voor een logistieke oplossing op maat, of vraag direct een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie!

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie