Internationaal luchttransport snel en zorgeloos

U wilt een snelle en zorgeloze transportverbinding met uw klant buiten Europa. Dagelijks handelt Van Thiel Transport internationale zendingen af op Schiphol Airport. Niet alleen bieden wij efficiënt wegtransport van en naar Schiphol Airport, wij nemen de volledige regie over uw gehele luchttransport.

Van Thiel Transport ondersteunt in douanezaken, logistieke planning, wet- en regelgeving, documentatie en bij het maken van afspraken met uw internationale klant. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Met Van Thiel Transport als logistiek partner is een soepele en efficiënte afhandeling van uw internationale luchttransport gewaarborgd.

Het volledige logistieke proces zonder zorgen uit handen geven? Neem nu contact op en ontdek hoe Van Thiel Transport uw internationale luchttransport kan stroomlijnen.

Experts in douaneafhandeling, logistieke planning en wet- en regelgeving

Dagelijks worden wereldwijd talloze goederen per vliegtuig vervoerd. Het goed laten verlopen van deze transportstromen is een nauwkeurige zaak. Van Thiel Transport heeft ruime ervaring met de afhandeling van internationaal luchttransport en alles wat daarbij komt kijken.

Onze deskundige medewerkers zijn thuis in alle aspecten rondom uw internationale luchttransport. Door onze expertise in douaneafhandeling, logistieke planning en naleving van internationale wet- en regelgeving is een soepel en efficiënt transport van uw luchtvracht gegarandeerd.

Duidelijke afspraken met Incoterms

Tijdens uw wereldwijde luchttransport wilt u niet voor (financiële) verrassingen komen te staan. Duidelijke afspraken over kosten, risico’s en verantwoordelijkheden zijn daarom belangrijk. Incoterms bieden een reeks van internationaal geldende richtlijnen voor het duidelijk verdelen van verantwoordelijkheden voor luchtvracht tussen u en uw klant. Door deze in uw documentatie op te nemen, zorgt u voor heldere communicatie over kosten en risico’s. Van Thiel Transport adviseert u over welke Incoterms het beste past bij uw transport.

Uw luchtvracht betrouwbaar en transparant afgehandeld

Bij Van Thiel Transport hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en transparantie. Door jarenlange ervaring binnen de wereldwijde logistiek heeft Van Thiel Transport een sterk netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen we snel schakelen met onze partners in de gehele logistieke keten en zien we toe op het efficiëntste transport van uw goederen.

Bellen om de status van uw transport op te vragen? Als klant van Van Thiel Transport is dat niet nodig. Wij houden u proactief op de hoogte. Zo kunt u zaken doen, terwijl wij uw logistiek regelen.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Regel uw luchttransport snel, voordelig en betrouwbaar

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie