Kies voor een betrouwbaar en efficiënt logistiek proces met India

Er komt veel kijken bij goederentransport vanuit en naar India. Met het sterke, internationale logistieke netwerk van Van Thiel Transport geeft u het gehele logistieke proces met een vertrouwd gevoel uit handen. Door onze ruime ervaring in het transport met Azië bent u verzekerd van een efficiënte afhandeling van uw zending. Van Thiel Transport kent de routes in transport én regelgeving voor een vertrouwd en efficiënt transport vanuit en naar India.

Profiteer van zakelijke kansen met een soepel transport met India

De handel tussen Europa en India is booming. De Europese Unie is de grootste handelspartner van India. Voor Nederland geldt dat zowel de import als export vanuit en naar India de afgelopen jaren fors is toegenomen.

Kortom: zakendoen met India biedt mogelijkheden. Bij Van Thiel Transport begrijpen we dat soepele logistiek hierbij essentieel is. Elk jaar verzorgen wij honderden transporten vanuit en naar India, zowel via zee als lucht. Wekelijks komen schepen uit Mumbai, Calcutta en Chennai binnen in de havens van Rotterdam, Antwerpen, Felixstowe en Algeciras. Van Thiel Transport regelt het volledige logistieke proces voor een zo snel mogelijke levering van uw goederen,op elke bestemming in Europa.

Uw deskundig partner in douanezaken en regelgeving

Door deze ervaring hebben we een grote deskundigheid opgebouwd omtrent het gehele logistieke proces met India. De medewerkers van Van Thiel Transport hebben uitgebreide kennis over internationaal goederenvervoer. Douaneprocedures, regelgeving, documentatie en afspraken: Van Thiel Transport ondersteunt, of neemt het volledige proces voor u uit handen.

Heldere afspraken met uw Indiase zakenpartner met Incoterms

U wilt dat uw transport vanuit en naar India betrouwbaar verloopt, waarbij duidelijk is bij wie welke verantwoordelijkheden liggen. Hierbij zijn goede afspraken met uw Indiase zakenpartner belangrijk.

Van Thiel Transport ondersteunt u bij het vastleggen van afspraken rondom het transport van en naar India. U kunt bijvoorbeeld Incoterms opnemen in uw overeenkomst. Incoterms, wat staat voor International Commercial Terms, zijn internationaal vastgelegde afspraken over de rechten en plichten van koper en verkoper bij internationaal transport van goederen. Met Incoterms wordt bijvoorbeeld vastgelegd wie het transport regelt en tot waar en wie het risico draagt bij het verlies of schade.

Altijd op de hoogte van de status van uw transport

U wilt te allen tijde op de hoogte zijn van de status van uw internationale zending. Van Thiel Transport zorgt ervoor dat u altijd geïnformeerd bent over de stand van zaken omtrent het transport met India. Zo kunt u zaken doen, terwijl u het gehele logistieke proces met een gerust hart uit handen geeft.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Weten hoe Van Thiel Transport uw transport met India kan versoepelen?

Neem nu contact op met onze deskundige medewerkers en ontdek hoe Van Thiel Transport uw logistiek met India efficiënter kan maken.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie