Spoortransport: snel en goedkoop containervervoer

Op zoek naar snel en goedkoop containertransport? Met treintransport biedt Van Thiel Transport een aantrekkelijke combinatie van snelheid en kostenbesparing. Daarnaast is transport per spoor een duurzame en veilige oplossing.

Of u nou een volledige FCL-lading, of een LCL-deellading heeft, Van Thiel Transport regelt uw containertransport via spoor op maat.

Weten hoe treintransport uw containervervoer kan stroomlijnen? Neem nu contact op en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie.

Spoor snelle en goedkope middenweg voor transport van en naar China

Treintransport is uw snelle en kostenbesparende oplossing voor uw containertransport vanuit en naar China. Transport per spoor is goedkoper dan luchttransport en sneller dan zeetransport. Met de trein is uw vracht van en naar China ongeveer 17 dagen onderweg. Met het schip duurt dit ongeveer 30-35 dagen.

Voordelig transport per spoor naar Europese bestemmingen

Ook binnen Europa biedt goederenvervoer per spoor snelle en voordelige transportoplossingen. Containertransport van de haven van Rotterdam naar diverse bestemmingen binnen Europa vindt steeds vaker plaats met de trein. Aangekomen op de plaats van bestemming haalt Van Thiel Transport de container van het station en levert deze bij de klant. De lege container leveren wij weer in.

Transport via spoor duurzaam en veilig

Vergeleken met andere vervoermiddelen is transport via spoor zuinig. Treinen worden vaak elektrisch aangedreven, dus vindt er minder CO2-uitstoot plaats. Bijkomstig worden de kosten minder sterk beïnvloed door brandstoftoeslagen en schommelende olieprijzen.

Containers die via weg of zee worden vervoerd, kunnen ook op treinen worden geplaatst. Overladen is vaak niet nodig wanneer uw goederen van vrachtwagen of schip naar de trein worden verplaatst. Hierdoor is de kans op schade minimaal.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw goederen snel en voordelig op de rails?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie