Voordelig transport naar warehouses van Zalando door heel Europa

Wilt u zonder zorgen goederen aanleveren bij de warehouses van Zalando in Europa? Van Thiel Transport ontzorgt u graag! Sinds 2017 zijn wij gespecialiseerd in het aanleveren van zendingen bij de warehouses van Zalando. Hierdoor garanderen we dat elke zending efficiënt wordt vervoerd en zonder problemen wordt geaccepteerd.

Geen stress meer rond het transportproces? Van Thiel Transport kan de gehele logistiek voor u uit handen nemen, van routeplanning tot douaneafhandelingen. Ook kunnen we uw containers ophalen uit China. We houden u proactief op de hoogte, zodat u precies weet waar uw zending is en zorgen ervoor dat deze op tijd bij het juiste warehouses aankomt.

Elke zending probleemloos aanleveren bij Zalando warehouses

Zalando heeft meerdere warehouses in Europa die specifieke eisen en wensen hebben voor de acceptatie van goederen. Van Thiel Transport werkt al jaren nauw samen met de warehouses van Zalando en kent de eisen van elk warehouse in Europa. Wij zorgen voor een probleemloze aanleveren van uw goederen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de acceptatie van uw zending.

Zendingen naar Zalando warehouses: flexibel en voordelig

Voor elke zending is flexibiliteit belangrijk, daarom biedt van Thiel Transport flexibele oplossingen die aangepast kunnen worden aan uw specifieke beloften en wensen. Voor kleine of grote zendingen; wij zorgen ervoor dat het transport naar de warehouses van Zalando past bij uw zakelijke vereisten.

Daarnaast zorgen wij voor een efficiënte levering van uw goederen. Wij begrijpen het belang van tijdige en betrouwbare leveringen voor uw bedrijf en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw goederen op de juiste tijd aankomen bij Zalando. Ons toegewijde team van ervaren chauffeurs en logistieke professionals zorgt voor een soepel transportproces, waarbij uw goederen veilig en zonder vertraging worden afgeleverd.

Zalando warehouses

Zalando heeft meerdere warehouses verspreidt over Europa, zoals in Duitsland, Nederland, Spanje, Frankrijk en Italië. Het aantal warehouses wordt nog steeds uitgebreid, waardoor het logistieke netwerk van Zalando uitbreidt. Sinds 2017 werkt Van Thiel Transport samen met de warehouses van Zalando, waardoor wij alle eisen en wensen per warehouse kennen. Deze passen we vakkundig toe bij elke zending.

Regelgeving van internationaal transport

Internationaal transport kent verschillende wettelijke vereisten en procedures. Ons deskundige team kent deze als geen ander en zorgt ervoor dat uw transport zonder probleem verloopt.  Van Thiel Transport B.V. is de ideale keuze voor het transport naar de warehouses van Zalando door heel Europa. Met onze uitgebreide kennis, efficiënte en probleemloze leveringen, flexibele transportoplossingen, competitieve tarieven en uitstekende klantenservice, kunt u erop vertrouwen dat uw goederen in goede handen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw transportbehoeften kunnen vervullen.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw goederen vakkundig laten aanleveren bij Zalando warehouses?

We vertellen u graag meer over onze flexibele transportoplossingen, efficiënte aanlevering en voordelige tarieven. Ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie en/of offerte voor transport naar de warehouses van Zalando.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie