Full Container Load: uw zeevracht betrouwbaar van deur-tot-deur

Uw goederen snel en veilig leveren? Van Thiel Transport biedt containertransport op maat, die het beste past bij uw lading. Full Container Load, oftewel FCL-transport, biedt snel containertransport, veilig van deur-tot-deur geleverd.

Neem direct contact op voor containertransport op maat, of vraag een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie!

Full Container Load betekent veilig en snel transport van uw zeevracht

U wilt uw complete lading veilig verzenden via containertransport. Met Full Container Load-service (FCL) door Van Thiel Transport wordt een volledige container exclusief voor uw zeevracht benut. Meestal is sprake van deur-tot-deur-transport: op uw bedrijf wordt de container gesloten en geseald en pas bij aankomst op de eindbestemming wordt de container weer geopend. Dit minimaliseert de kans op schade aan uw goederen.

FCL-transport gaat gepaard met snelle vervoerstijden en een nauwkeurig te voorspellen aankomsttijd, doordat tussen vertrek en aankomst niet geladen en gelost hoeft te worden. En omdat u de enige bent die bepaalt wat er in de container gaat, ondervindt u geen vertraging door uitgebreide douanecontroles op goederen van anderen.

FCL-transport soms voordeliger voor deelladingen

FCL-transport wordt over het algemeen ingezet bij zendingen met een groot volume. Maar ook als uw zending niet de volledige vulcapaciteit omvat, is het mogelijk een container exclusief voor uw lading te gebruiken, omdat FCL-transport u andere voordelen biedt. Factoren als leveringssnelheid, budget en specifieke kenmerken en kwetsbaarheden van uw goederen kunnen bepalend zijn voor uw transportkeuze. Van Thiel Transport kan u helpen bij het maken van een besluit dat aansluit bij uw behoeften en wensen.

Less Than Container Load (LCL)

Voor FCL-zendingen geldt een vast tarief per container, ook als de container niet volledig is gevuld. Per volume is FCL voordeliger wanneer uw zending de volledige capaciteit benut. Wanneer uw lading niet de volledige container omvat, biedt Van Thiel Transport Less Than Container Load (LCL). De deskundige medewerkers van Van Thiel Transport helpen bij het bepalen van het transporttype dat het meest geschikt is voor uw zending.

Incoterms: afspraken over de leveringscondities van uw containervracht

U wilt (financiële) schade van uw zeevracht voorkomen. Incoterms bieden u handvatten voor het maken van afspraken over uw transport. Van Thiel Transport kan u hierover adviseren.

Incoterm FCA-A is specifiek van belang bij Full Container Load.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw containertransport snel en veilig geregeld?

Ervaar snel en veilig containertransport van uw internationale zeevracht. Wanneer u een offerte aanvraagt, ontvangt u op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie!

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie