Snel en veilig Full Truck Load-transport (FTL)

U wilt uw lading zonder vertraging en betrouwbaar leveren, rechtstreeks bij uw klant. Met de Full Truck Load-service van Van Thiel Transport rijdt de chauffeur na het laden direct naar de eindbestemming, zonder tussentijds laden en lossen. Dit zorgt voor een optimale leveringssnelheid en een nauwkeurig te voorspellen aankomsttijd. Daarnaast beperkt het de kans op schade. Met de Full Truck Load-service van Van Thiel Transport vervoert u complete FTL-zendingen snel en veilig.

Uw FLT-lading snel op weg? Ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie en/of offerte.

Eén vrachtwagen exclusief voor uw lading

Bij Full Truck Load door Van Thiel Transport wordt voor één zending de volledige vrachtwagen benut. Dit type transport wordt vaak ingezet bij grote zendingen en ladingen die een speciale behandeling vereisen, zoals geconditioneerd koel- en vriestransport of ADR-transport voor gevaarlijke stoffen. Bij Full Truck Load-transport heeft u totale controle over de inhoud en vulcapaciteit van de vrachtwagen.

FTL of LTL? Altijd een optimale transportoplossing

Heeft u een deellading? Dan biedt Van Thiel Transport Less Than Truck Load- (LTL) of groupagetransport. Hierbij worden goederen van meerdere partijen samengevoegd en de transportkosten verdeeld over de zenders. Voor deelladingen is dit vaak de (kosten)efficiëntere oplossing.

Maar dit is niet altijd het geval. Factoren als tijd, budget en specifieke kenmerken en kwetsbaarheden van uw goederen kunnen meespelen om voor een kleinere lading toch een volledige vrachtwagen te boeken. Omdat FTL-service ook voor kleinere ladingen voordelen kan hebben, biedt Van Thiel Transport ook FTL-transport voor deelladingen.

Voor elke lading een transport op maat

Elke lading vraagt om een transport op maat. Onze deskundige medewerkers adviseren u over de beste transportoplossing voor uw zending:

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel en veilig uw complete lading rechtstreeks naar zijn eindbestemming?

Onze deskundige medewerkers adviseren over een transport op maat. Zo levert Van Thiel Transport uw goederen zo efficiënt en voordelig mogelijk. Neem nu contact op of vraag direct een offerte aan. Op werkdagen ontvangt u gemiddeld binnen een uur een reactie en/of offerte.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie