Wegtransport Zwitserland: flexibel en snel

U bent op zoek naar voordelig en snel wegtransport naar Zwitserland. Van Thiel Transport biedt efficiënte oplossingen om zo snel mogelijk aan uw transportwensen te voldoen.

Onze lijndiensten naar Basel, Bern, Luzern en Zürich bieden flexibele transportoplossingen voor elk type lading. Door deze regelmatige ritten kunnen we snel schakelen en zijn uw goederen binnen no-time bij uw Zwitserse klant. In sommige gevallen kunnen we na aanvraag zelfs al binnen 24 uur leveren bij uw klant in Zwitserland!

Natuurlijk verzorgt Van Thiel Transport ook uw transport van Zwitserland naar Nederland en België.

Uw zending snel op weg naar Zwitserland? Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie.

Het voordeligste wegtransport voor elk type lading

Elke lading is uniek en vraagt om wegtransport op maat. De deskundige medewerkers van Van Thiel Transport regelen het transport dat het beste aansluit bij uw wensen en lading:

Bij iedere zending kijken wij welk transport het meest efficiënt is. Dit scheelt u tijd en kosten. Neem nu contact op voor het voordeligste transport van uw goederen naar Zwitserland.

Uw goederen in topkwaliteit geleverd


Bij Van Thiel Transport begrijpen we dat een schadeloze zending van uw lading van groot belang is. Daarom zien wij te allen tijde toe op een zo veilig mogelijk transport. Door een goede planning hoeven we uw goederen vaak niet over te laden. We leveren rechtstreeks af bij uw Zwitserse klant. Hierdoor minimaliseren we de kans op schade.

Daarnaast zijn onze ervaren chauffeurs bevoegd en bekwaam om elke lading te vervoeren. Met de grootste zorg laden, vervoeren en lossen ze uw goederen. Veiligheid en efficiëntie vormen een rode draad bij Van Thiel Transport. Schadevrije aflevering behoort tot onze service.

Profiteer van ons hechte logistieke netwerk

Van Thiel Transport heeft door jarenlange ervaring een sterk netwerk opgebouwd in de transportketen met Zwitserland. Wij houden korte lijntjes met onze betrouwbare logistieke partners. Op elk moment kunnen we met hen schakelen om zo een optimaal transport voor u samen te stellen.

Uw gehele logistiek met een gerust hart geregeld

Uw volledige logistiek zorgeloos uit handen geven? Met Van Thiel Transport als logistiek partner is uw volledige logistieke proces centraal geregeld.

Naast veelzijdig wegtransport biedt Van Thiel Transport overige logistieke diensten. Wij verzorgen warehousing, douaneafhandeling, het regelen van transportverzekeringen en de import- en export van uw goederen wereldwijd via weg, spoor, lucht en zee.

Daarnaast zijn we thuis in internationale wet- en regelgeving en kunnen we u adviseren op het gebied van Incoterms.

Hebben we de expertise niet zelf in huis? Dan hebben wij het netwerk om dit voor u te regelen. Te allen tijde blijven wij uw centrale aanspreekpunt voor al uw logistieke vragen.

En ondertussen houden wij u proactief op de hoogte van de status van uw zending. You do the business, we do the logistics.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaar efficiënt wegtransport naar Zwitserland

Efficiënt wegtransport naar Zwitserland? Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie