Veilig en betrouwbaar ADR-wegtransport van gevaarlijke stoffen

Op zoek naar veilig en betrouwbaar wegtransport van uw gevaarlijke lading? Bij de getrainde en gecertificeerde medewerkers van Van Thiel Transport zijn uw ADR-goederen in vertrouwde handen.

Veiligheid en betrouwbaarheid staan centraal bij het transport van gevaarlijke stoffen. Van Thiel Transport kent de routes over de weg én door de regels voor efficiënt en voordelig ADR-transport.

Vraag direct een offerte aan voor uw ADR-transport en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie!

Kwaliteit en veiligheid rode draad bij Van Thiel Transport

Kwaliteit en veiligheid staan bedrijfsbreed hoog in het vaandel bij Van Thiel Transport.

De chauffeurs van uw lading: bevoegd en bekwaam

Om de kwaliteit van uw ADR-transport te waarborgen, zijn de chauffeurs van Van Thiel Transport opgeleid om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Elke vijf jaar volgen zij een herhalingscursus, om hun bevoegdheid en bekwaamheid up-to-date te houden. Zo zien we continu toe op het veilig laden, lossen, vervoeren en opslaan van uw gevaarlijk transport.

(Kosten)efficiënt ADR-transport door ervaring en deskundigheid

Naast chauffeurs zijn ook andere medewerkers binnen Van Thiel Transport opgeleid om met gevaarlijke stoffen te werken. Deze deskundigheid zetten we in voor efficiënt transport. Door kennis van de regels wordt oponthoud bij eventuele controles beperkt. Daarnaast zijn de planners op de hoogte van de routes die gevaarlijke stoffen wel en niet mogen afleggen. Een efficiënt en spoedig transport van uw ADR-goederen betekent lagere transportkosten.

Wat betekent ADR (voor u)?

Om schade aan personen, goederen en leefomgeving te voorkomen, zijn regels voor het vervoer van gevaarlijke stoffen opgesteld in het ADR. ADR staat voor ‘Accord relatif au transport international de marchandises Dangereuses par Route’. Het ADR biedt voorschriften voor het transport van gevaarlijke stoffen die binnen heel Europa gelden.

In het ADR worden gevaarlijke stoffen ingedeeld op basis van hun gevaarseigenschappen. Deze indeling is de basis voor de voorwaarden waaronder deze goederen worden vervoerd. Hieronder vallen onder andere vervoersdocumenten, etikettering, verpakkingen, routes en training van medewerkers.

Elke schakel in de logistieke keten heeft zijn eigen veiligheidsplichten in het vervoer van gevaarlijke stoffen. De medewerkers van Van Thiel Transport kunnen adviseren en begeleiden bij de ADR-zaken die voor u van toepassing zijn.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek hoe uw ADR-transport efficiënter en voordeliger kan

Betrouwbaar en veilig ADR-wegtransport van gevaarlijke stoffen? Neem nu contact op en ontdek hoe Van Thiel Transport uw ADR-transport efficiënter en voordeliger kan maken.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie