Voordelig wegtransport met Less Than Truckload-groupagetransport (LTL)

Op zoek naar (kosten)efficiënt transport voor uw deellading? Met de LTL-groupageservice van Van Thiel Transport vervoert u efficiënt en bespaart u op de transportkosten. Door meerdere zendingen samen te voegen wordt de ruimte in de vrachtwagen optimaal benut. De transportkosten worden verdeeld over de zendende partijen, wat goedkoper transport voor u betekent.

Ontdek hoeveel u kan besparen op het transport van uw goederen. Wanneer u een offerte aanvraagt ontvangt u op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie!

Groupage: veilig en duurzaam

Bij Van Thiel Transport begrijpen we dat een veilige levering belangrijk is voor uw bedrijf. Met de grootste zorg laden onze ervaren chauffeurs uw deellading in de vrachtwagen. Ons team van toegewijde logistieke professionals stelt een efficiënte route samen, waardoor uw goederen niet onnodig worden gelost en geladen. Met trots leveren we dan ook 99% van de samengestelde zendingen direct bij de eindbestemming. Hiermee minimaliseren we eventuele kans op schade aan uw goederen.

Daarnaast betekent het samenvoegen van ladingen minder reisbewegingen en dus minder CO2-uitstoot. Met de LTL-groupageservice van Van Thiel Transport draagt u bij aan duurzamere logistiek.

Less Than Truckload laagdrempelig wegtransport voor kleinere bedrijven

Als kleiner bedrijf een grotere afzetmarkt bedienen met voordelig wegtransport? Met de samengestelde groupagezendingen van Van Thiel Transport bespaart op uw transportkosten. Dit maakt het voor kleinere bedrijven makkelijker om deel te nemen aan wegtransport naar bestemmingen door heel Europa.

LTL of FTL? Altijd een optimale transportoplossing

Vult uw lading wél de hele vrachtwagen? Dan biedt Van Thiel Transport Full Truckload-service. Maar ook bij kleinere vrachten is FTL-transport soms een betere oplossing. Tijd, budget en specifieke kenmerken of kwetsbaarheden van uw goederen kunnen meespelen om voor een kleinere lading toch een volledige vrachtwagen te boeken.

Elke lading vraagt om een transport op maat. Onze deskundige medewerkers adviseren u over de beste transportoplossing voor uw zending:

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdekken hoe u kunt besparen op transport van uw deellading?

Onze deskundige medewerkers denken graag mee hoe u uw deellading voordeliger kan vervoeren. Neem nu contact op of vraag direct een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie!

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie