Elke zending in topkwaliteit geleverd met geconditioneerd transport

U wilt uw goederen in perfecte staat leveren en ontvangen. Met geconditioneerd vervoer door Van Thiel Transport bent u ervan verzekerd dat elke zending de beste behandeling krijgt voor een optimaal vervoer. De ervaren medewerkers van Van Thiel Transport zien erop toe dat uw zending ten allen tijde onder de juiste omstandigheden wordt geladen, vervoerd en gelost.

Benieuwd hoe wij uw geconditioneerd transport kunnen verbeteren? Neem nu contact op of vraag direct een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie!

-20 tot +25: zo werkt ons geconditioneerd transport

Wat de buitentemperatuur ook is, in de geconditioneerde transportmiddelen van Van Thiel Transport heersen de juiste omstandigheden voor uw vracht. Zo zorgen we ervoor dat uw groente, fruit, medicijnen en wat voor product dan ook, in de beste kwaliteit de bestemming bereikt. Van koel- en vriesvracht, tot goederen die juist warmte nodig hebben: in onze geconditioneerde wagens kunnen temperaturen van -20 tot +25 worden bereikt.

Onze moderne en goed onderhouden vrachtwagens en bussen voorzien van een thermostaat in de laadruimte om de temperatuur constant te monitoren. Veranderingen worden direct opgemerkt, zodat de getrainde chauffeurs van Van Thiel Transport meteen kunnen handelen. Daarnaast zien ze erop toe dat het laden en lossen van uw vracht gebeurt onder de omstandigheden die passen bij uw goederen.

Van Thiel Transport biedt eveneens internationaal transport voor uw koel- en vriestransport. Neem nu contact op voor meer informatie.

Special deliveries: uw product snel en perfect op temperatuur in heel Europa

Drie verschillende temperaturen tijdens een transport

Met de special deliveries-bussen van Van Thiel Transport kunnen in een transport goederen in drie verschillende temperaturen worden vervoerd. Elke bus is uitgerust met een scheidingswand met aan beide kanten een koelsysteem, zodat de temperatuur in de vrachtruimten afzonderlijk gereguleerd kan worden. Daarnaast kan er een geconditioneerde aanhanger achter de bus geplaatst worden.

Snel en regelmatig op weg naar alle bestemmingen in Europa

Van landelijke regio tot stadskern, Van Thiel Transport vervoert uw goederen naar elke plek in Europa. Ook lastige bestemmingen en particuliere adressen zijn voor onze special deliveries-bussen bereikbaar.

Door onze 24/7-service is Van Thiel Transport in staat uw goederen snel of met een vaste regelmaat naar hun bestemming te brengen. Zo hebben we ervaring met het wekelijks of maandelijks leveren van geconditioneerde levensmiddelen aan winkels en superjachten. Wij leveren op het door u gewenste tijdstip in heel Europa.

Goedkope levering door efficiënte planning

Kosten besparen op uw geconditioneerde transport? Door uw levering efficiënt samen te stellen, kan Van Thiel Transport goedkoper leveren. Wij bieden goedkopere levering bij zendingen tot 12 europallets, 7 blokpallets of 20 rolcontainers. Onze deskundige medewerkers regelen voor u een zo efficiënt en voordelig mogelijk geconditioneerd transport.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw geconditioneerde transport direct optimaliseren?

Uw goederen in perfecte condities vervoeren? Ontdek ons geconditioneerde transport. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie