Betrouwbaar wereldwijd transport van goederen via land, zee en lucht

Voor uw bedrijf is betrouwbare en veilige internationale levering van uw goederen van groot belang. Bij Van Thiel Transport begrijpen we dat bij wereldwijd transport veel komt kijken. Uw goederen gaan via land, zee en lucht en u krijgt te maken met douanezaken en wet- en regelgeving. Met onze ervaring en expertise zijn wij uw betrouwbare partner voor een soepele afhandeling van uw internationale logistiek.

Neem nu contact op en ontdek hoe uw wereldwijd transport sneller, voordeliger en veiliger kan door het hele logistieke proces door Van Thiel Transport te laten regelen.

Snelle, voordelige en veilige wereldwijde levering in topkwaliteit

De medewerkers van Van Thiel Transport zorgen voor een zo efficiënt mogelijk transport dat past bij uw goederen en wensen. Zo zien we toe op een zo spoedig, voordelig en veilig vervoer van uw internationale zending. Full Container Load (FCL), Less Than Container Load (LCL), geconditioneerd verwarmde-, gekoelde- en bevroren vracht: elke lading is bij ons in vertrouwde handen.

Met Van Thiel Transport als logistiek partner bent u verzekerd dat uw goederen in topkwaliteit aankomen op hun bestemming.

Korte lijntjes met ons solide internationale logistieke netwerk

Door jarenlange ervaring heeft Van Thiel Transport een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen de internationale logistieke keten. Elke dag handelt Van Thiel Transport binnenkomende en uitgaande transporten af, vanuit en naar bestemming buiten Europa. Zo ontvangen we dagelijks transporten op Schiphol Airport en in de havens van Rotterdam en Antwerpen. Na aankomst zorgen we voor een transport op maat voor levering van uw goederen overal in Europa. Daarnaast zorgen we voor een soepele afhandeling van uw zending via land, zee en lucht naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Aziatische landen als China en India.

Wij verzorgen onder andere transporten van en naar:

Uw betrouwbare partner in het gehele wereldwijde logistieke proces

U wilt niet alleen het transport, maar de gehele internationale logistiek met een gerust hart uit handen geven. Ook voor overige logistieke diensten bent u bij Van Thiel Transport aan het juiste adres. Zo bieden we cross border warehousing, waarbij internationale goederen in afwachting van bestelling in Europa worden opgeslagen. Omdat uw goederen al in Europa zijn, betekent dit dat deze snel worden geleverd aan uw Europese klant. Een onmisbare service in een wereld waar snelle levering de standaard is.

Daarnaast verzorgen we douaneafhandeling en zijn we thuis in de wet- en regelgeving rondom uw transport vanuit en naar bestemmingen buiten Europa. Zo voorkomt u vertraging en dus extra kosten in uw internationale transport.

Duidelijke afspraken met Incoterms

In uw wereldwijde transport wilt u niet voor (financiële) verrassingen komen te staan. Duidelijke afspraken over kosten, risico’s en verantwoordelijkheden zijn erg belangrijk in de internationale logistiek. Incoterms biedt een set van wereldwijde afspraken voor een duidelijke verdeling van de verantwoordelijkheden omtrent het transport tussen u en uw klant. Van Thiel Transport adviseert u over welke Incoterms het beste past bij uw transport.

Altijd op de hoogte van de status van uw transport

Als centraal aanspreekpunt is Van Thiel Transport uw spil in het internationale logistieke web. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Gedurende het gehele transportproces houden we korte lijntjes met onze logistiek partners én met u. Onze medewerkers houden u proactief op de hoogte van de status van uw zending. Zo kunt u het wereldwijde transport van uw goederen met een gerust hart uit handen geven. You do the business, we do the logistics.

Weten hoe uw internationale logistiek efficiënter kan?

Neem nu contact op en de deskundige medewerkers van Van Thiel Transport staan u te woord om al uw vragen over internationale logistiek te beantwoorden.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie