Regel uw logistiek met Vietnam efficiënt en betrouwbaar

Ontdek zorgeloze logistiek naar en van Vietnam met Van Thiel Transport. Met ons sterke, internationale logistieke netwerk, geeft u het gehele logistieke proces met een vertrouwd gevoel uit handen. Van transport tot douanezaken, wet- en regelgeving, documentatie en warehousing: Van Thiel Transport is uw betrouwbare logistieke partner.

Door onze ruime ervaring in de logistiek met Azië bent u verzekerd van een efficiënte afhandeling van uw zending. Van Thiel Transport kent de routes in transport én regelgeving voor een vertrouwd en efficiënt transport vanuit en naar Vietnam en andere Aziatische landen.

Weten hoe u de logistiek met Vietnam kan verbeteren? Neem nu contact op en ontvang doordeweeks gemiddeld binnen een uur een reactie.

Pak uw zakelijke kansen door uw logistiek goed te regelen

Vietnam kent een bloeiende handelsrelatie met Europa. Nederland is een van de grootste handelspartners van Vietnam binnen de EU.

Door uw logistiek met Vietnam goed te organiseren, profiteert u van de handelsmogelijkheden die het land biedt. Van Thiel Transport organiseert uw volledige logistiek met Vietnam betrouwbaar en efficiënt.

Ruime ervaring in wereldwijde import en export

Elk jaar handelen wij honderden transporten af vanuit en naar Vietnam, zowel via lucht- als zeetransport. Wekelijks komen schepen uit Saigon en Danang binnen in de havens van Rotterdam en Antwerpen. Van Thiel Transport regelt het volledige logistieke proces voor een zo snel mogelijke levering van uw goederen, op elke bestemming in Europa.

Thuis in douanezaken en wet- en regelgeving

Door jarenlange ervaring in de logistiek met Vietnam, hebben we een grote deskundigheid opgebouwd omtrent het gehele logistieke proces.

De medewerkers van Van Thiel Transport hebben uitgebreide kennis over internationaal goederenvervoer. Douaneprocedures, wet- en regelgeving, documentatie en afspraken: Van Thiel Transport ondersteunt, of neemt het volledige proces voor u uit handen.

Incoterms bieden handvatten voor duidelijke transport-afspraken

In de logistiek met Vietnam wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Goede afspraken met uw Vietnamese zakenpartner zijn daarom belangrijk. Door een Incoterm op te nemen in uw transportovereenkomst, is voor iedereen duidelijk bij welke partij welke verantwoordelijkheden liggen. Zo bent u zeker van een betrouwbare afhandeling van uw transport.

Van Thiel Transport ondersteunt u bij het vastleggen van afspraken met behulp van Incoterms. Incoterms, wat staat voor International Commercial Terms, zijn internationaal vastgelegde afspraken over de rechten en plichten van koper en verkoper bij internationaal transport van goederen. Met Incoterms wordt bijvoorbeeld vastgelegd wie het transport regelt en tot waar en wie het risico draagt bij het verlies of schade.

Uw gehele logistiek met een gerust hart geregeld

Voor alle logistieke diensten kunt u bij Van Thiel Transport terecht. Niet alleen regelen wij het transport en alles wat daarbij komt kijken, ook voorzien we in voordelige (cross border) warehousing. Zo bent u altijd verzekerd van een flexibele levering van uw internationale goederen.

En hebben we de expertise niet zelf in huis? Dan hebben wij het netwerk om dit voor u te regelen. Te allen tijde blijven wij uw centrale aanspreekpunt voor al uw logistieke vragen.

Altijd op de hoogte van de status van uw transport

Bij Van Thiel Transport zijn we graag transparant over de status van uw transport. Daarom houden we u te allen tijde up-to-date over uw internationale zending. Zo kunt u zaken doen, terwijl u de logistiek met een vertrouwd gevoel uit handen geeft.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdekken hoe uw logistiek met Vietnam efficiënter kan?

Neem nu contact op met onze deskundige medewerkers en ontdek hoe Van Thiel Transport uw logistiek met Vietnam kan versoepelen. Op werkdagen krijgt u gemiddeld binnen een uur een reactie.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie