Snelle levering van internationale producten met cross border warehousing

Ook internationale goederen wilt u snel kunnen leveren aan uw klant. Met cross border warehousing van Van Thiel Transport bent u verzekerd van korte leveringstijd van uw producten van ver, bijvoorbeeld uit China.

Ontdek hoe Van Thiel Transport de leveringstijd van uw internationale goederen kan verkorten. Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie!

Inkomende containers uit Azië & USA

Inkomende containers met veelal losse kartons, uit bijvoorbeeld Azië of USA worden gelost in onze warehouses.

Indien gewenst zetten wij uw goederen op pallets om deze later weer af te leveren door heel Europa, volgens de voorwaarden die de ontvangers van uw goederen stellen. Waaronder ook bij alle Amazon warehouses door heel Europa, waar nogal strenge eisen gelden waar de aangeleverde goederen aan moeten voldoen.

Daarbij kunnen wij tevens het labellen/etiketteren van de kartons voor u verzorgen en uiteraard bewaken wij uw voorraad.

Internationale goederen strategisch opslaan in Europa

Steeds vaker worden goederen uit de hele wereld verplaatst naar warehouses in Europa, voordat ze worden aangeboden. Door cross border warehousing heeft de klant een korte leveringstijd, omdat het internationale product zich ten tijde van bestelling al in Europa bevindt. Wanneer het product wordt besteld, wordt het snel doorgeleverd, waar dan ook in Europa.

Door ruime ervaring met het binnenhalen van containers uit de havens van Rotterdam en Antwerpen is Van Thiel Transport gespecialiseerd in cross border warehousing. We maken gebruik van partner-warehouses in Bergschenhoek, Alblasserdam en Rotterdam. In ons partner-warehouse in Barendrecht slaan we tijdelijk gekoelde producten op of laden deze om. Deze locaties zijn strategisch gelegen bij de haven van Rotterdam en bieden bijna 10.000 m2 oppervlakte opslagruimte.

Bespaar op belastingen met efficiënt goederenopslag douane-entrepots

Efficiënt en voordelig opslaan van goederen van buiten de Europese Unie? Omdat onze partner-warehouses tevens douane-entrepots zijn, kunnen goederen van buiten de EU opgeslagen worden zonder dat hiervoor invoerrechten en andere heffingen worden betaald. Alleen als goederen na opslag de Europese markt opgaan, worden accijnzen en heffingen betaald. Goederen die na opslag in onze warehouse worden doorgeleverd buiten de Europese Unie zijn vrijgesteld van deze belastingen.

De warehouses hebben de status Authorised Economic Operator (AEO). Dit biedt een aantal voordelen om douaneafhandeling efficiënt en snel te laten verlopen, zoals minder controles, voorrang bij controles en de keuze van de plaats van controle.

Wereldwijd snel leveren via ons douane-entrepot in China

Uw Chinese producten direct wereldwijd leveren? Van Thiel Transport is van dienst met ons douane-entrepot in Shenzhen. Van Thiel Transport zorgt ervoor dat uw goederen worden opgehaald van locaties in China (Ex Works) en deze naar ons warehouse worden gebracht. Daar laden wij voor u de container die vervolgens afgeleverd wordt op de door u gewenste bestemming wereldwijd.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Weten hoeveel tijd u kunt besparen op de levering van uw internationale goederen?

Internationale goederen snel leveren en voordelig opslaan? Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze partner-warehouses en wat we voor u kunnen betekenen.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie