Flexibel en voordelig containertransport met Less Than Container Load (LTL)

U wilt uw internationale zeevracht vervoeren tegen de beste prijs. Van Thiel Transport biedt containertransport op maat, die voor u het meest voordelig uitpakt. Less Than Container Load, oftewel LCL-transport, biedt flexibel containertransport tegen een scherpe prijs.

Neem direct contact op voor containertransport op maat, of vraag een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie!

Less Than Container Load betekent flexibel transport van uw zeevracht

Zodra uw goederen klaar staan, wilt u ze direct kunnen verzenden. Bij Less Than Container Load hoeft u niet te wachten tot een volledige container is gevuld: u kunt uw goederen direct meesturen met een beschikbaar LCL-transport.

Veel reders bieden vaste, regelmatige transporten. Van Thiel Transport heeft korte lijntjes met scheepsvervoerders. Hierdoor hebben we uw deellading snel aan boord van een schip naar elke bestemming wereldwijd.

Ontdek hoe Less Than Container Load uw containertransport voordeliger maakt

Bij LCL-zendingen worden deelladingen van verschillende zenders samengevoegd in een container. De vrachtkosten worden berekend op basis van het gewicht of het volume van de goederen. Dit in tegenstelling tot Full Container Load, waarbij u betaalt voor de volledige container. LCL-transport is dus bij uitstek geschikt voor ladingen die niet de volledige capaciteit van de container benutten.

Full Container Load (FCL)

Wanneer uw zeevracht wel de volledige containercapaciteit omvat, biedt Van Thiel Transport Full Container Load (FCL). Maar ook voor uw deellading kan het voordelen hebben wanneer u beschikt over de volledige container. Factoren als leveringssnelheid, budget en specifieke kenmerken en kwetsbaarheden van uw goederen kunnen bepalend zijn voor uw transportkeuze. Van Thiel Transport helpt bij het maken van een besluit dat aansluit bij uw transportbehoeften.

Incoterms: afspraken over de leveringscondities van uw LCL-transport

Het laatste wat u wilt met uw LCL-transport is (financiële) schade. Incoterms bieden u handvatten voor het maken van afspraken. Van Thiel Transport kan u hierbij adviseren.

Incoterm FCA-B is specifiek van belang bij Less Than Container Load.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Profiteren van flexibel en voordelig containertransport?

Ontdek hoe het containertransport van uw zeevracht goedkoper kan. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee en vertellen u meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie