Snelle en betrouwbare logistiek met de Verenigde Staten

Op zoek naar efficiënt transport van en naar de Verenigde Staten? Van Thiel Transport kent de routes in transport en regelgeving voor snelle en betrouwbare logistiek. Door onze ruime ervaring in de import en export met de Verenigde Staten stelt u een soepele afhandeling van uw zending veilig.

Met ons hechte wereldwijde netwerk, geeft u uw logistiek met een gerust hart uit handen. Van transport tot douanezaken, wet- en regelgeving, documentatie en warehousing: Van Thiel Transport is uw partner voor uw gehele logistiek.

Ontdekken hoe Van Thiel Transport uw logistiek met de Verenigde Staten kan stroomlijnen? Neem nu contact op en ontvang op een werkdag gemiddeld binnen een uur een reactie.

Onbegrensde zakelijke mogelijkheden met efficiënte logistiek

Buiten de Europese Unie is de Verenigde Staten de belangrijkste handelspartner van Nederland. Voor de Verenigde Staten is Nederland een belangrijk doorvoerland voor transport door de hele Europese Unie. Een goede logistiek met de Verenigde Staten is essentieel om te profiteren van de onbegrensde mogelijkheden die het land biedt.

Van Thiel Transport organiseert uw volledige logistiek met de Verenigde Staten soepel en efficiënt.

Jaarlijks honderden trans-Atlantische vrachten via lucht en zee

Zowel via lucht en zee handelen wij jaarlijks honderden transporten af vanuit en naar de Verenigde Staten. Wekelijks komen schepen uit Miami, New York en Houston binnen in de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Van Thiel Transport regelt het volledige logistieke proces voor een zo snel mogelijke levering van uw goederen, op elke bestemming in Europa.

Deskundig in douanezaken en wet- en regelgeving

Door jarenlange ervaring in de wereldwijde logistiek, hebben we een grote deskundigheid opgebouwd omtrent het gehele logistieke proces met de Verenigde Staten.

De medewerkers van Van Thiel Transport zijn thuis in alle aspecten van internationaal transport. Douaneprocedures, wet- en regelgeving, documentatie en afspraken: Van Thiel Transport ondersteunt, of neemt het volledige proces voor u uit handen.

Incoterms bieden handvatten voor duidelijke transportafspraken

Van Thiel Transport ondersteunt u bij het vastleggen van afspraken met uw zakenpartner in de Verenigde Staten. Door een Incoterm op te nemen in uw transportovereenkomst, is voor iedereen duidelijk bij welke partij welke verantwoordelijkheden liggen.

Incoterms, wat staat voor International Commercial Terms, zijn internationaal vastgelegde afspraken over de rechten en plichten van koper en verkoper bij internationaal transport van goederen. Met Incoterms wordt bijvoorbeeld vastgelegd wie het transport regelt en tot waar en wie het risico draagt bij het verlies of schade.

Snelle levering van internationale goederen met cross border warehousing

Niet alleen regelen wij het transport en alles wat daarbij komt kijken, ook voorzien we in voordelige (cross-border) warehousing. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle levering van uw internationale goederen.

Voor alle logistieke diensten kunt u bij Van Thiel Transport terecht. En hebben we de expertise niet zelf in huis? Dan hebben wij het netwerk om dit voor u te regelen. Maar altijd blijven wij uw centrale aanspreekpunt voor al uw logistieke vragen.

Uw transport transparant

U wilt altijd op de hoogte zijn van de status van uw zending. Daarom houden we u te allen tijde up-to-date over uw internationale zending. Zo kunt u zaken doen, terwijl u de logistiek zorgeloos uit handen geeft.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw logistiek met de Verenigde Staten stroomlijnen?

Neem nu contact op met onze deskundige medewerkers en ontdek hoe Van Thiel Transport uw logistiek met de Verenigde Staten efficiënter kan organiseren.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie