Uw logistiek met Zuid-Korea efficiënt en betrouwbaar

Op zoek naar betrouwbaar en efficiënt transport van en naar Zuid-Korea? Met Van Thiel Transport als logistiek partner bent u verzekerd van een snelle en soepele afhandeling van uw transport naar Azië.

Met het sterke, internationale netwerk van Van Thiel Transport besteedt u het gehele logistieke proces zorgeloos uit. Van Thiel Transport kent de routes in transport én regelgeving voor een voor het meest efficiënte transport vanuit en naar Zuid-Korea.

Ontdekken hoe uw logistiek met Zuid-Korea efficiënter kan? Neem nu contact op en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie.

Jarenlange ervaring in import en export met Zuid-Korea

Elk jaar verzorgen wij honderden transporten vanuit en naar Zuid-Korea, zowel via lucht en zee. Wekelijks komen schepen uit Busan, Kwangyang en Incheon binnen in de havens van Rotterdam en Antwerpen. Van Thiel Transport regelt het volledige logistieke proces voor een zo snel mogelijke levering van uw goederen, op elke bestemming in Europa.

Zuid-Korea kent een van de grootste economieën ter wereld. Voor Nederlandse bedrijven is Zuid-Korea een van de belangrijkste handelslanden in Azië. Bij Van Thiel Transport begrijpen we dat efficiënte logistiek met dit land voor u van groot belang is. Met onze ruime ervaring stelt u soepel transport met Zuid-Korea veilig.

Thuis in douanezaken en wet- en regelgeving

In de import en export met Zuid-Korea krijgt u te maken met douanezaken en internationale en lokale wet- en regelgeving. De medewerkers van Van Thiel Transport hebben uitgebreide kennis over internationaal goederenvervoer en alles wat daarbij komt kijken. Douaneprocedures, regelgeving, documentatie en afspraken: Van Thiel Transport ondersteunt, of neemt het volledige proces voor u uit handen.

Duidelijke verdeling van verantwoordelijkheden met Incoterms

Goede afspraken met uw Zuid-Koreaanse handelspartner zijn belang voor een zorgeloos transport. U wilt beide duidelijkheid over bij wie welke verantwoordelijkheden ligt. Incoterms spelen hierbij een belangrijke rol.
Incoterms, wat staat voor International Commercial Terms, zijn internationaal vastgelegde afspraken over de rechten en plichten van koper en verkoper bij internationaal transport van goederen. Met Incoterms wordt bijvoorbeeld vastgelegd wie het transport regelt en tot waar en wie het risico draagt bij het verlies of schade.

Van Thiel Transport ondersteunt u bij het vastleggen van afspraken rondom het transport van en naar Zuid-Korea, bijvoorbeeld door een Incoterm op te nemen in uw transportovereenkomst.

Op ieder moment op de hoogte van de status van uw internationale transport

Zakendoen, terwijl u de logistiek met een goed gevoel uit handen geeft? Van Thiel Transport zorgt ervoor dat u altijd geïnformeerd bent over de stand van zaken omtrent het transport met Zuid-Korea. Onze medewerkers houden u proactief op de hoogte over de status van uw internationale zending. You do the business, we do the logistics.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw logistiek met Zuid-Korea vandaag nog verbeteren?

Neem nu contact op met onze deskundige medewerkers en maak kennis met de efficiënte transportoplossingen naar Zuid-Korea van Van Thiel Transport. Op werkdagen krijgt u gemiddeld binnen een uur een reactie.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie