Zooplus

Van Thiel Transport B.V. is al sinds 2017 een specialist op het gebied van transport voor de e-commerce sector, en in het bijzonder voor het vervoer van goederen naar de warehouses van Zooplus door heel Europa. Met onze uitgebreide kennis van de logistieke processen van Zooplus bieden wij efficiënte en probleemloze leveringen aan.

Ons ervaren team begrijpt de specifieke eisen en wensen van Zooplus en zorgt ervoor dat de goederen in perfecte staat bij de warehouses worden afgeleverd. Wij hanteren strikte kwaliteits- en veiligheidsrichtlijnen om ervoor te zorgen dat uw goederen op de juiste manier worden behandeld tijdens het transport.

Bij Van Thiel Transport B.V. nemen we het hele transportproces uit handen, inclusief routeplanning en douaneformaliteiten. Desgewenst halen wij uw containers op in China.

Ons team is bekend met de verschillende wettelijke vereisten en procedures die van toepassing zijn op het internationale transport. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over complexe regelgeving en kunnen wij u een soepele douaneafhandeling garanderen.

Wij begrijpen dat flexibiliteit van groot belang is bij het vervoer van goederen voor e-commerce bedrijven zoals Zooplus. Daarom bieden wij verschillende transportoplossingen aan die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het vervoer van kleine pakketten of grote zendingen, wij zorgen voor een passende transportoplossing die efficiënt en kosteneffectief is.

Naast onze flexibiliteit bieden wij ook competitieve tarieven aan voor het transport naar de warehouses van Zooplus. Wij begrijpen dat prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van een transportpartner en streven ernaar om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Onze tarieven zijn transparant en wij zijn al vanaf het begin van onze samenwerking met Zooplus in 2017 actief op dit gebied, waardoor wij onze diensten tegen aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden.

Bij Van Thiel Transport B.V. streven wij naar een langdurige en betrouwbare samenwerking met onze klanten, waaronder Zooplus. Ons doel is om een uitstekende service en klanttevredenheid te bieden. Ons ervaren team staat altijd klaar om eventuele vragen of problemen te beantwoorden en op te lossen, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

Kortom, Van Thiel Transport B.V. is de ideale keuze voor het transport naar de warehouses van Zooplus door heel Europa. Met onze uitgebreide kennis, efficiënte en probleemloze leveringen, flexibele transportoplossingen, competitieve tarieven en uitstekende klantenservice, kunt u erop vertrouwen dat uw goederen in goede handen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw transportbehoeften kunnen vervullen.

MAAK EENS KENNIS MET ONS!

In 95% van de gevallen, zijn wij sneller en goedkoper.

Neem contact met ons op