Eenvoudig en snel pakketten versturen voor uw webshop binnen Europa

Hebt u een webshop en zoekt u een transporteur om uw orders uit te leveren in Nederland of Europa? Of het nu om dagelijks of wekelijks uitleveren gaat, onze transportbussen staan voor u klaar. De chauffeurs van Van Thiel Transport zijn gespecialiseerd in het vervoeren van grote, kwetsbare of waardevolle goederen. Onze chauffeurs vervoeren uw zending veilig en snel, zodat uw (particuliere) klant zijn bestelling zo spoedig mogelijk in huis heeft.

Efficient verzenden voor webwinkels in Nederland of Europa

Betrouwbare en veilige verzending van pakketten is belangrijk voor webshops en voor klanten. Ook is het belangrijk voor klanten om te weten wat de status van de levering is.

Van Thiel Transport staat garant voor een zo optimaal mogelijke zending waarbij klanten goed op de hoogte worden gehouden. Door onze routes zo efficiënt mogelijk te plannen en vrijwel nooit om te laden, besparen we tijd en minimaliseren we de kans op schade. Klanten worden daarnaast op de hoogte gehouden van de status van hun levering met ons tracking systeem. Bij ons kunt u de uitlevering van uw orders met een gerust hart uitbesteden.

Voordelig transport voor webshops

Wanneer u uw eigen personeel op pad stuurt, houdt u minder handen over om orders te verwerken. Door het transport van uw zendingen aan ons uit te besteden, bespaart u op transportkosten en kunt u uw eigen personeel inzetten om uw bedrijf te laten groeien.

Dankzij ons uitgebreide netwerk in Nederland en Europa kunnen we u voordelig transport aanbieden. Het tarief is afhankelijk van het aantal adressen, bijvoorbeeld binnen de Benelux.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelig en betrouwbaar transport voor uw webshop?

Zoekt u een transporteur voor het uitleveren van uw orders in Nederland of Europa? Ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie en/of offerte.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie