Verzeker uzelf van vertrouwd en stabiel transport met China

Handel met China steunt op vertrouwen. Voor het transport van uw goederen wilt u een betrouwbare logistiek partner. Van Thiel Transport heeft jaren geïnvesteerd om een stabiel netwerk op te bouwen binnen de logistieke keten met China. Met Van Thiel Transport als manager van uw logistiek met China is een zeker vertrouwd en stabiel transport gewaarborgd.

Van Thiel Transport biedt kansen binnen de logistieke uitdagingen met China

Zaken doen met China biedt kansen, maar kan ook uitdagend zijn. U heeft te maken met logistieke vraagstukken als douaneprocedures, regelgeving en lange transportafstanden. Hierbij wilt u kunnen vertrouwen op een ervaren logistiek partner met directe en betrouwbare contacten binnen de logistieke keten met China.

Bij Van Thiel Transport zijn we ons bewust van deze uitdagingen. Jaarlijks behandelen we honderden transporten met China via lucht, zee en spoor. Door deze ruime ervaring heeft Van Thiel Transport efficiënte transportroutes en hechte logistieke partnerschappen ontwikkeld. Zo kunt u het transport van zowel inkomende als uitgaande goederen met een veilig gevoel aan ons overlaten.

Nederland belangrijke Europese toegangspoort voor China

De economie van China is een van de grootste ter wereld en draait op de export van goederen. China is een van de grootste handelspartners van Nederland. Van alles wat uit China geïmporteerd wordt, verlaat ongeveer tweederde Nederland onbewerkt. Voor China is Nederland een belangrijke toegangspoort naar de rest van Europa.

Incoterms: goede afspraken belangrijk voor soepel wereldwijd transport

Goede afspraken met uw Chinese zakenpartner zijn essentieel voor een soepel en zeker transport. Van Thiel Transport ondersteunt u bij het stroomlijnen van documentatie rondom uw transport van en naar China. De Incoterms zijn hierbij een belangrijke leidraad. Incoterms, wat staat voor International Commercial Terms, zijn internationaal vastgelegde afspraken over de rechten en plichten van koper en verkoper bij internationaal transport van goederen. Met Incoterms wordt bijvoorbeeld vastgelegd wie het transport regelt en tot waar en wie het risico draagt bij het verlies of schade.

Transparant transport door Van Thiel Transport

Bij Van Thiel Transport hechten we veel waarde aan persoonlijk en direct contact. U wilt immers weten hoe het ervoor staat met uw internationale zending. Wij houden u proactief op de hoogte van de status van uw transport naar China. Zo kunt u zaken doen en de logistiek aan ons overlaten. You do the business, we do the logistics.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd hoe wij uw transport kunnen verbeteren?

Vragen over uw transport van en naar China en hoe Van Thiel Transport uw processen kan stroomlijnen? Neem nu contact op.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie