Groupage lijndienst Frankfurt am Main en Mannheim

Van Thiel Transport is een ervaren transportbedrijf dat al sinds 1990 een betrouwbare groupage lijndienst aanbiedt naar Midden-Duitsland. Onze focus ligt hierbij op de steden Frankfurt am Main en Mannheim. Als u zendingen heeft voor de postcodegebieden 60 t/m 69, kunt u deze bij ons onderbrengen en wij zorgen ervoor dat ze veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomen.

Wat onze groupage lijndienst uniek maakt, is dat 99% van alle zendingen direct geladen en gelost worden, zonder dat er sprake is van tussentijdse overslag. Dit betekent dat uw goederen niet onnodig worden verplaatst, waardoor het risico op beschadigingen tot een minimum beperkt wordt. Wij begrijpen namelijk hoe belangrijk het is dat uw producten in optimale staat arriveren en streven altijd naar de hoogste kwaliteit en service.

Elke dag vertrekken er maar liefst 10 tot 12 vrachtwagens vanuit Nederland en België naar Frankfurt am Main en Mannheim, en vice versa. Hierdoor kunnen we een snelle en betrouwbare doorlooptijd garanderen. Uw goederen worden met zorg behandeld en vervoerd door ervaren chauffeurs die bekend zijn met de routes en de lokale regelgeving.

Naast complete ladingen bieden we ook deelladingen aan voor klanten die kleinere hoeveelheden goederen willen vervoeren. Met onze uitgebreide logistieke kennis en expertise kunnen wij de ladingen efficiënt combineren, zodat u profiteert van gunstige tarieven en een duurzaam transportproces.

Frankfurt am Main en Mannheim zijn belangrijke economische centra in Duitsland. Frankfurt staat bekend als een financieel knooppunt en is de thuisbasis van de Europese Centrale Bank en tal van andere internationale bedrijven. Mannheim heeft een sterke industriële sector en is een belangrijk logistiek knooppunt vanwege de strategische ligging aan de rivieren de Rijn en Neckar.

Van Thiel Transport heeft jarenlange ervaring in het vervoeren van goederen naar deze gebieden en is goed bekend met de lokale infrastructuur en regels. Onze chauffeurs zijn professioneel en beschikken over de juiste kennis om uw zendingen veilig en efficiënt af te leveren.

Bij Van Thiel Transport staan kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Wij streven er altijd naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en bieden een persoonlijke benadering. U kunt rekenen op een uitstekende service en een tijdige levering van uw goederen.

Dus, bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw groupage transport naar Frankfurt am Main en Mannheim? Kies dan voor Van Thiel Transport en profiteer van onze dagelijkse vertrekken, directe laden en lossen en ervaren chauffeurs. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

MAAK EENS KENNIS MET ONS!

In 95% van de gevallen, zijn wij sneller en goedkoper.

Neem contact met ons op