Groupage lijndienst Heilbronn en Karlsruhe

Van Thiel Transport is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in transport van en naar Zuid-Duitsland. Met name de regio’s Heilbronn en Karlsruhe zijn onze focusgebieden. Sinds 2010 onderhouden wij een groupage lijndienst voor deze regio’s, waarbij wij zendingen van diverse klanten bundelen en gezamenlijk transporteren.

Een groupage lijndienst is een efficiënte en kosteneffectieve manier van transporteren. In plaats van dat elke klant afzonderlijk een eigen vrachtwagen moet boeken, kunnen meerdere klanten hun zendingen bundelen in één vrachtwagen. Hierdoor wordt de vrachtwagen  volledig benut en kunnen de transportkosten worden verdeeld over meerdere partijen. Dit zorgt voor lagere kosten per zending en maakt transport naar Zuid-Duitsland voor een breed scala aan bedrijven bereikbaar.

Bij Van Thiel Transport staan wij bekend om onze betrouwbaarheid en flexibiliteit. Onze groupage lijndienst op Heilbronn en Karlsruhe vertrekt dagelijks, waardoor wij snelle doorlooptijden kunnen garanderen. Afhankelijk van de vraag vertrekken er 4 tot 6 vrachtwagens per dag van Nederland en België naar deze regio’s, en ook weer terug. Hierdoor kunnen wij een flexibele service bieden, zelfs voor spoedzendingen.

Een belangrijk voordeel van onze groupage lijndienst is dat 99% van alle zendingen direct worden geladen en gelost, zonder dat er sprake is van overslag. Dit minimaliseert de kans op beschadigingen aan uw goederen. Onze ervaren en professionele chauffeurs zorgen ervoor dat uw zendingen met de grootste zorg worden behandeld en op tijd op de plaats van bestemming aankomen.

Bij Van Thiel Transport begrijpen wij dat uw zendingen waardevol kunnen zijn. Daarom zijn wij altijd op de hoogte waar onze vrachtwagens zich bevinden, waarmee u altijd de status van uw zending kunt opvragen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van lokale partners en samenwerkingsverbanden, waardoor wij ook andere logistieke diensten kunnen leveren, zoals warehousing, distributie en douaneafhandeling.

Wij accepteren zowel complete ladingen als deelladingen, zodat u altijd bij ons terecht kunt, ongeacht de omvang van uw zending. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor speciaal transport, zoals transport van gevaarlijke stoffen. Onze deskundige medewerkers kunnen u hierover adviseren en begeleiden.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en flexibele groupage lijndienst op Heilbronn en Karlsruhe, dan bent u bij Van Thiel Transport aan het juiste adres. Wij bieden snelle doorlooptijden, minimale kans op beschadigingen en extra diensten zoals track & trace. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder met al uw logistieke uitdagingen.

MAAK EENS KENNIS MET ONS!

In 95% van de gevallen, zijn wij sneller en goedkoper.

Neem contact met ons op