Cross-border warehousing

Steeds meer en meer worden goederen uit de hele wereld en met name uit China verplaatst naar warehouses in Europa, alvorens online te gaan, zodat de koper een korte levertijd heeft. Dit fenomeen heet Cross-border warehousing.

Wij zijn hierin inmiddels gespecialiseerd waarbij wij inmiddels vele containers ontvangen in Rotterdam en Antwerpen, die vervolgens door ons worden omgeladen en doorgeleverd aan landen als Duitsland, Polen, Tsjechië, Frankrijk, Italië en Spanje.

Warehousing Nederland

Om binnenkomende containers uit heel de wereld om te laden of tijdelijk op te slaan, maken wij gebruik van ons partner warehouse in Bergschenhoek, Alblasserdam en Rotterdam.

Hier hebben wij de beschikking over bijna 10000 m2 oppervlakte. Wij controleren al uw binnenkomende zendingen. Ons warehouse is overigens ook een douane entrepot en dus AEO gecertificeerd, waardoor wij onder T1 goederen kunnen ontvangen.

Warehousing Barendrecht

Om binnenkomende gekoelde containers (Reefers) uit heel de wereld om te laden of tijdelijk op te slaan, maken wij gebruik van ons partner warehouse in Barendrecht.

Uiteraard zorgen wij ervoor, dat de goederen ingeklaard worden en dat er een inspectie plaatsvindt door een keurmeester, hetgeen in veel gevallen een vereiste is.

Warehousing China-Shenzhen

Zelfs in China (Regio Shenzhen) kunnen wij u van dienst zijn met ons bonded warehouse. Wij zorgen ervoor dat uw goederen worden opgehaald vanaf de diverse locaties in China (EX works) en deze naar ons warehouse wordt gebracht. Daar laden wij voor u de container die vervolgens afgeleverd wordt op de door u gewenste bestemming wereldwijd.

甚至在中國(深圳地區)我們都可以與我們保稅倉庫為貴客提供服務。

我們可以幫助貴客貨物由不同在中國的地點(廠價)收取和送到我們的倉庫, 在那裡再幫助貴客貨物裝入貨櫃內, 然後運送到貴客所指定的國際牲地點。

MAAK EENS KENNIS MET ONS!

In 95% van de gevallen, zijn wij sneller en goedkoper.

Neem contact met ons op