Dagelijks transport naar het Ruhrgebied: snel en voordelig uw lading onderweg

Transport nodig naar het Ruhrgebied in Duitsland? Dagelijks leveren we met onze lijndiensten zendingen af binnen het Ruhrgebied. Hierdoor kunnen we uw transport snel in de planning zetten, zodat uw zending spoedig op de plaats van bestemming is.
Onze chauffeurs hebben ruime ervaring met ADR-transport voor gevaarlijke stoffen. Ook voor het ophalen van zendingen uit het Ruhrgebied zijn we u graag van dienst.

Uw goederen snel onderweg naar het Ruhrgebied? Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie.

Wegtransport naar het Ruhrgebied

Op zoek naar lijndiensten voor uw lading naar het Ruhrgebied? Van Thiel Transport biedt verschillende transportoplossingen aan:

Onze medewerkers adviseren u graag over welke oplossing het beste past bij uw transportwensen. Ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie en/of offerte.

Groupagetransport: Efficiënt en duurzaam wegtransport naar het Ruhrgebied

Met groupagetransport naar het Ruhrgebied wordt uw lading duurzamer en efficiënter vervoerd. Deelladingen van verschillende zenders worden samengevoegd en hierdoor wordt de vrachtwagen volledig benut. De transportkosten worden verdeeld over de verschillende zendende partijen, waardoor uw transportkosten omlaag gaan.

Door de vrachtruimte efficiënt te gebruiken, verminderen we het aantal ritten en hiermee de uitstoot van CO2. Door te kiezen voor groupagetransport bij Van Thiel Transport draagt u bij aan duurzame logistiek.

Onze chauffeurs laden met de grootste zorg de deelzendingen in, zodat deze veilig worden vervoerd. Door een efficiënte planning hoeven uw goederen op 99% van onze groupagetransporten niet omgeladen te worden. Dit minimaliseert de kans op schade aan uw vracht aanzienlijk.

Goederenvervoer naar het Ruhrgebied: transport naar het voormalige industriële hart van Duitsland

Het Ruhrgebied ligt tegen de Nederlandse grens aan, waardoor wegtransport ideaal is voor het vervoer van ladingen naar deze regio. Dagelijks rijden onze chauffeurs naar belangrijke steden in het Ruhrgebied, zoals Dortmund, Essen, Duisburg en Bochum. Met het logistieke netwerk van Van Thiel Transport is uw lading gegarandeerd snel en voordelig op de plaats van bestemming.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct besparen op uw zending naar het Ruhrgebied?

Ontdek hoe u bespaart op uw transportkosten naar het Ruhrgebied met onze lijndiensten. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie