Internationaal containertransport zorgeloos en transparant afgehandeld

Bij Van Thiel Transport begrijpen we dat betrouwbaar en veilig transport van uw internationale goederen van groot belang is. Uw containertransport gaat wegen, spoorlijnen, zeeën en grenzen over en krijgt te maken met regulering en douaneafhandeling. Met Van Thiel Transport als uw partner in het gehele logistieke proces kunt u rekenen op een zorgeloos wereldwijd containertransport.

Uw hele internationale logistiek met een gerust hart uit handen geven? Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie!

Ervaar veilig en schadevrij containertransport van uw zeevracht

Net als bij elke vracht kijkt Van Thiel Transport bij zeevracht welk transporttype bij uw goederen past. Denk aan FCL, LCL, geconditioneerd transport, maar ook aan speciale verpakkingen voor kwetsbare goederen. Zo zorgen we ervoor dat uw goederen veilig, schadeloos en in topkwaliteit aankomen op hun internationale bestemmingen.

Zodra uw goederen gereed staan, komen wij deze bij u ophalen om ze naar de haven te brengen. We rijden voor met een container en leveren uw goederen deur-tot-deur. Of we halen uw goederen op in een reguliere vrachtwagen en laden deze over in een container geschikt voor uw zeevracht.

Zeevracht uitgehaald, opgeslagen, ingeklaard en voordelig doorgeleverd

Van Thiel Transport behandelt jaarlijks vele honderden ladingen internationale zeevracht die Europa binnenkomen in de havens van Rotterdam (Nederland), Antwerpen (België), Algeciras (Spanje) en Felixstowe (het Verenigd Koninkrijk). Door deze ruime ervaring hebben we een hechte band opgebouwd met partners in de logistieke keten. Onze korte lijnen maken snel schakelen mogelijk. Hierdoor is een betrouwbare en soepele binnenkomst en levering van uw goederen gegarandeerd.

Uithalen, opslaan, inklaren

Wanneer uw zeevracht aankomt in de haven worden ze uitgehaald of opgeslagen, bijvoorbeeld in een van de partner-cross border warehouses of douane-entrepots van Van Thiel Transport. Dit hangt af van de eindbestemming van uw goederen.

Wanneer uw product de Europese markt opgaat wordt deze door de chauffeur uitgehaald en ingeklaard. Tijdens het inklaren worden de douaneformaliteiten afgehandeld. Dit geldt voor goederen die van buiten de Europese Unie worden ingevoerd.

Voordelige doorlevering op maat naar alle bestemmingen in Europa

Na het inklaren en uithalen zorgt Van Thiel Transport voor levering van uw goederen op maat, waar dan ook in Europa. De container wordt direct, deur-tot-deur, naar de eindbestemming gebracht (Full Container Load). Of de vracht wordt overgeladen op een wegtransport dat het meest geschikt is voor uw lading (Less Than Container Load). Bij elke binnenkomende container wordt berekend welke optie voor u het meest voordelig is.

Containertransport van zeevracht goed geregeld en helder afgesproken

Documenten: voorkom vertraging en kosten bij douaneafhandeling

Van Thiel Transport zorgt dat alle documenten voor uw zending kloppen, zodat bij een douanecontrole alles in orde is. Dit voorkomt vertraging en extra kosten.

Incoterms: afspraken over de leveringscondities van uw containervracht

Het laatste wat u wilt met uw containertransport is (financiële) schade. Incoterms bieden u handvatten voor het maken van afspraken. Van Thiel Transport kan u hierbij adviseren.

Incoterms die van belang zijn bij containertransport zijn FCA-A (voor FCL), FCA-B (voor LCL), CPT, CIP, FAS, FOB, CFR en CIF.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw containertransport optimaliseren?

Neem nu contact op en ontdek wat Van Thiel Transport kan betekenen voor het stoomlijnen van uw containertransport.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie