Uw zeevracht vertrouwd afgehandeld in de haven van Rotterdam en Antwerpen

Al jaren behandelt Van Thiel Transport honderden inkomende en uitgaande zeevrachten in de havens van Rotterdam en Antwerpen. Door deze ruime ervaring hebben we een betrouwbaar en hecht netwerk opgebouwd in deze havens en daarbuiten.

Met onze korte lijntjes wereldwijd kunnen we snel schakelen voor een zo efficiënt mogelijk transport van uw containervracht.

En ondertussen houdt Van Thiel Transport ook een directe lijn met u: tijdens het gehele proces houden wij u op de hoogte. Zo waarborgen we een zorgeloos proces van uw internationale logistiek over zee.

Ontdekken hoe de afhandeling van uw internationale transport via de havens van Rotterdam en Antwerpen efficiënter kan? Neem nu contact op en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie.

Ervaar voordelige en veilige verzending van uw wereldwijde goederen via Europese havens

U wilt uw goederen voordelig en veilig zenden en in topkwaliteit leveren. Voor het efficiëntste en veiligste transport, bekijken de deskundige medewerkers van Van Thiel Transport welk transporttype het best bij uw zeevracht past.
Denk aan FCL, LCL, geconditioneerd transport, maar ook aan speciale verpakkingen voor kwetsbare goederen. Zo zorgen we ervoor dat uw goederen veilig en schadeloos in de havens van Rotterdam en Antwerpen en op hun overzeese bestemming aankomen.

Daarnaast ondersteunt Van Thiel Transport bij het maken van goede transportafspraken met behulp van Incoterms. Zo voorkomt u (financiële) schade tijdens het containertransport van uw zeevracht.

Doorlevering op maat naar de rest van Europa

Na het uithalen en inklaren levert Van Thiel Transport uw goederen overal in Europa. Bij elke lading wordt berekend welk transport het snelst en goedkoopst is.

Bij Full Container Load gaat de container rechtstreeks naar de eindbestemming. Bij Less Than Container Load wordt de lading uit de container gehaald en in een gecombineerd LTL-groupagetransport verder vervoerd. Ook wanneer uw vracht een speciale behandeling vereist, zoals bij geconditioneerd transport, kan overladen nodig zijn.

Snelle levering en voordelige opslag door strategische Cross Border Warehousing

De levertijd van uw internationale goederen verkorten? Steeds vaker worden goederen uit de hele wereld verplaatst naar warehouses in Europa, voordat ze worden aangeboden. Door cross border warehousing heeft de klant een korte leveringstijd, omdat het internationale product zich ten tijde van bestelling al in Europa bevindt.

Voor goederen die niet (direct) de Europese markt opgaan biedt Van Thiel Transport voordelige opslag in onze partner warehouses in Pijnacker, Moerdijk en Rotterdam. Deze warehouses zijn strategisch gelegen bij de haven van Rotterdam en bieden bijna 10.000 m2 oppervlakte opslagruimte.

Onze partner-warehouses zijn tevens AEO-gecertificeerde douane-entrepots. Dit biedt voordelen tijdens de douaneafhandeling. Wanneer het product niet de Europese markt opgaat, maar doorreist buiten de EU, betaalt u geen invoerrechten en heffingen op producten die tijdelijk in deze warehouses zijn opgeslagen.

Vraag offerte aan
Reactie binnen 1 uur
Contactpersoon
Marvin Versteeg
Sales

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang een offerte

Vraag nu een offerte aan en ontvang op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie.

(Wij werken niet voor particulieren en doen geen verhuizingen)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorgeloos exporteren, importeren en opslaan via de havens van Rotterdam en Antwerpen?

Neem nu contact op en ontdek hoe Van Thiel Transport de gehele logistiek via de havens van Rotterdam en Antwerpen efficiënter kan maken. Ontvang op werkdagen gemiddeld binnen een uur een reactie en/of offerte.

Op werkdagen gemiddeld binnen 1 uur een reactie